Pupelių – kokoso drožlių "šokoladinis" pyragas
Sudėtis:
2 pak. konservuotų raudonų pupelių (Bonduelle)
4 bananai (su daug juodų taškelių – snackbox.lt)
20 vnt datulių (datules.lt)
1 puod. eko grikių miltų (Ekofrisa)
1,5 puod. kokoso drožlių
1/2 puod. eko kakavos (Naturela)
5 v.š tirpinto eko kokoso aliejaus (Bionaturalis)
1 v.š soda
2 v.š RAW obuolių acto (Bioteka)
Veiksmas:
Pupeles, bananus, datules, aliejų dėti į kokteilinę ir suplakti iki vientysos masės. Gautą masę supilti į daugiafunkcinį mikserį (Bodum) Sodą nugesinti su actu ir pilti į masę ir išmaišyti. Į mikserį pilti miltus, kokoso drožles išmaišyti su 6 greičiu. Masę pilti į kepimo formą, įkaitinti orkaitę iki 180temp. , kepti 50-60min. Atvėsinti ant grotelių!
Skanaus!
Parašykite komentarą