Spageti makaronai su žalėsiais

1024 765 Vegan Pipiras

20170501FullSizeRender-1-2 20170501FullSizeRender-3-2

Sudėtis:
1 pak. spageti makaronų
žiūpsnelis druskos „Flor de sal” (druskosnamai.eu)
1 pekino kopūsto
1 ind. liofilizuotų žirnelių (supergarden.lt)
1 pundelis svogūno laiškų
sauja špinatų
2 v.š eko sezamo sėklų (Bioteka)
1 pundelis ridikėlių
žiūpsnelis druskos „Inka sunsalt” (druskosnamai.eu)
pipirų

Veiksmas:
Spageti makaronus išvirti kartu su „Flor de sal” druska. Pekino kopūstą, špinatus, svogūno laiškus susmulkinti.

Ridikėlius sutarkuoti „šiaudelių tarka” (zaliavalgis.lt).

20170501FullSizeRender-4-1

Į salotas su svogūno laiškais pilti tarkuotus ridikėlius, žirnelius, sezamo sėklas, druska „Inka sunalt”, pipirus ir gerai išmaišyti viską kartu. Lėkštės viduryje dėti salotas, o iš šonų makaronus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!