Spageti makaronai su žalėsiais
Sudėtis:
1 pak. spageti makaronų
žiūpsnelis druskos „Flor de sal” (druskosnamai.eu)
1 pekino kopūsto
1 ind. liofilizuotų žirnelių (supergarden.lt)
1 pundelis svogūno laiškų
sauja špinatų
2 v.š eko sezamo sėklų (Bioteka)
1 pundelis ridikėlių
žiūpsnelis druskos „Inka sunsalt” (druskosnamai.eu)
pipirų
Veiksmas:
Spageti makaronus išvirti kartu su „Flor de sal” druska. Pekino kopūstą, špinatus, svogūno laiškus susmulkinti.
Ridikėlius sutarkuoti „šiaudelių tarka” (zaliavalgis.lt).
Į salotas su svogūno laiškais pilti tarkuotus ridikėlius, žirnelius, sezamo sėklas, druska „Inka sunalt”, pipirus ir gerai išmaišyti viską kartu. Lėkštės viduryje dėti salotas, o iš šonų makaronus.
Skanaus!
Parašykite komentarą