Pilno grūdo makaronai su gaiviomis salotomis

1024 765 Vegan Pipiras

200170516FullSizeRender-6

Valgėme 3 suaugę / 2 vaikai!

Sudėtis:
1 pak. pilno grūdo makaronų (Dobele)
žiūpsnelis druskos „Flor de sal” (druskosnamai.eu)
2 v.š Aguonų aliejaus (Naturalisimo)

1 didelis kininis kopūstas
50g špinatų
40g burokėlių lapų
pundelis svogūno laiškų
vyšninių pomidorų
eko sezamo sėklos (Bioteka)
pipirai
žiūpsnelis druskos „Inka sunsalt” (druskosnamai.eu)

Veiksmas:
Makaronus išvirti su „Flor de sal” druska.

Supjaustyti kopūstą ir svogūno laiškus. Į indą dėti špinatus, burokėlių lapus, pipirus, druską „Inka sunsalt” ir išmaišyti. Į lėkštę dėti makaronus ir apipilti aguonų aliejumi. Šalia padėti salotas, pjaustytus pomidorus – ant viršaus pipirai, „Inka sunsalt” druska ir sezamo sėklos!

Skanaus!

200170516FullSizeRender-2

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!