
Pilno grūdo makaronai su gaiviomis salotomis
Valgėme 3 suaugę / 2 vaikai!
Sudėtis:
1 pak. pilno grūdo makaronų (Dobele)
žiūpsnelis druskos „Flor de sal” (druskosnamai.eu)
2 v.š Aguonų aliejaus (Naturalisimo)
1 didelis kininis kopūstas
50g špinatų
40g burokėlių lapų
pundelis svogūno laiškų
vyšninių pomidorų
eko sezamo sėklos (Bioteka)
pipirai
žiūpsnelis druskos „Inka sunsalt” (druskosnamai.eu)
Veiksmas:
Makaronus išvirti su „Flor de sal” druska.
Supjaustyti kopūstą ir svogūno laiškus. Į indą dėti špinatus, burokėlių lapus, pipirus, druską „Inka sunsalt” ir išmaišyti. Į lėkštę dėti makaronus ir apipilti aguonų aliejumi. Šalia padėti salotas, pjaustytus pomidorus – ant viršaus pipirai, „Inka sunsalt” druska ir sezamo sėklos!
Skanaus!
Parašykite komentarą