Pirmoji Rimi Lietuva veganiškų desertų degustacija! Vilnius

1024 765 Vegan Pipiras

Kai mėgaujiesi savo Vegan Pipiras projektu ir tave pastebi dauguma žmonių, vienas džiaugsmas, kai tave pakviečia į įvairius renginius. Vienas iš jų buvo „Rimi Lietuva” prekybos tinklas pakvietė į veganiškų desertų degustaciją, kurie jau buvo prekyboje kaip naujiena. Sutikome atvykti kartu su šeima. Nors mes esame sveikiasnio veganiško maisto atstovai, tačiau įkalbėjo atvykti! Paskaičius sudėti mums ji netiko, todėl susitarėm, kad turės mūsų mažiesiems skanėstų (trapučiai, žemės riešutų sviestas ir Veri Beri juostelės!)

rimi degustacija FullSizeRender-32

Degustuoti buvome mes su šeima, trys veganės ir „Verdu ir kepu” žurnalo vyr. redaktorė. Degustavimui buvo trys tortai būtent jų gaminami. Taip pat du desertukai. Kas norėjo galėjo ragauti viską, tačiau mes paragavome tik rudą desertuką (žinodami jų sudėtį nebuvo baisu degustuoti), tačiau mums jis pasirodė ne saldus, o kartokas nuo kakavos. Kitų desertų neragavome, nes jie pasirodė su ne gražia sudėtimi.

rimi degustacija FullSizeRender-35 rimi degustacija FullSizeRender-37 rimi degustacija FullSizeRender-40 rimi degustacija FullSizeRender-42

Buvo daug diskusijų, daug patarimų nuo mūsų visų susirinkusių jiems patiems (maisto technologams, kokybės kontrolė ir kiti). Po degustacijos gavome dovanų!

rimi degustacija FullSizeRender-39

Ačiū Rimi Lietuva už kvietimą, lauksime kito kvietimo jau su grąžiasne sudėtimi!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Pirmoji Rimi Lietuva veganiškų desertų degustacija! Vilnius

      1. Pirmoji Rimi Lietuva veganiškų desertų degustacija! Vilnius | Vegan planeta
      2. Renginiuose | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!