Žalioji pica (bemielė)
Sudėtis:
Tešlai:
3 puod. spelta miltų
1 puod. vandens
0,5 a.š „Flor de sal” druskos (druskosnamai.eu)
Viršus:
Naminis pomidorų padažas (pomidorų masė)
2 avakadai
2v v.š citrinos sulčių
pipirai
Žiūpsnelis „Inka sunsalt” druskos (druskosnamai.eu)
1 cukinija
1 puod. smulkintų svogūno laiškų
sauja sultenės
pipirai
mielių dirbsniai su B12 (Zaliavalgis.lt)
Veiksmas:
Tešlai skirtus produktus sudėti į daugiafunkcinį mikserį ir išminkyti tešlą su tešlos minkymo angaliu. Tešlą iškočioti ant silikoninio kilimėlio, ištepti pomidorų padažu. Dėti į įkaitusę orkaitę ir kepti apie 25-30min, 180temp. Palaukti kol atvės.
Ištepti picos padą avokado mase (avokadą sutrinti ir sumaišyti su citrinos sultimis, pipirais ir druska). Dėti ant picps cukiniją sutarkuotą šiaudeliais su tarka (zaliavalgis.lt). Ant viršaus smulkintus svogūno laiškus, pipirus ir mielių dribsnius!
Skanaus!
Parašykite komentarą