Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

"Karštos" duonos salotos omg skonio!

1024 765 Vegan Pipiras

20170422FullSizeRender-19 20170422FullSizeRender-21

Sudėtis labai paprasta, tokių skanėstų dauguma rasite savo namuose. Tačiau skonis yra nepaprastas!

20170422FullSizeRender-254 ruginės duonos riekelės
1 ind. konservuotų avinžirnių (garuose ruoštų Bonduelle)
1 pak. rudų pievagrybių
pundelis svogūno laiškų
1 pak. mažųjų morkyčių (snackbox.lt)
1 v.š sezamo sėklų (Bioteka)
žiūpsnelis druskos „Flor de sal“ (druskosnamai.eu)
Eko Alyvuogių aliejaus kepimui (Bionaturalis)

 

Veiksmas:
20170422FullSizeRender-281. Ruginė duoną susmulkinti kubeliais ir pakepinti su lašeliu alyvuogių aliejaus.
20170422FullSizeRender-222. Morkas sutarkuoti šiaudelių tarka (Žaliavalgis.lt)
Ypač skanu ir lengva tarkuoti morkas (ar kitas kietas daržoves!)
3. Pakepinti su lašeliu riebalų ar 1 v.š vandens, kad jos suminkštėtų.

4. Pievagrybius susmulkinti ir pakepinti su lašeliu aliejaus. Pakepinimo esmė, kad iš pievagrybių išgaruotų esamas vanduo.

5. Kepintą duoną, suminkštėjusias morkas, smulkintus svogūno laiškus, avinžirnius, druską ir išmaišyti.
6. Patiekti į lėktę. Ant viršaus dėti pievagrybius, berti sezamo sėklas.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.