Saldus grikių blynai (širdutės)

1024 765 Vegan Pipiras

Kai paprašo mažieji blynų ne bet kokių,o širdučių! Nieko nėra skaniau, nei paskaninta gaiviais saldžiais vaisiais (bananais, vynuogėmis).  Kokoso drožlės (tikrosios!) juostelės, mūsų šeimynai labai skanios, mėgstame jomis paskanauti tiek vienas tiek kažkur uždėtas! Šilauoges nuo vasaros, šaldytos, puikus sprendimas užšaldyti jas, kad visus metus turėtumėt skanių uogų, kurios yra ypač maistingos! Kalbant apie cinamoną, man jis dera visur kur yra bananų ar obuolių!

20170422FullSizeRender-24

Sudėtis:
2 puod. vandens
4 datulės
2 puod, eko žalių grikių miltų
2 bananai
2 v.š RAW obuolių acto
1 v.š sodos
Kepimui eko kokoso aliejaus

Paskaninta:
Bananai esantys su daug rudų taškiukų
Žalios vynuogės gerai nuplautos
Kokoso drožlės
Šilauogės
Cinamonas

Veiksmas:

Vandenį, datules ir bananus suplakti kokteilinėje ir supilti į daugiafunkcinį mikserį. Sodą nugesinti su actu ir pilti į skystąją dalį – išmaišyti. Berti miltus, su 4 greičiu gerai išmaišyti, kol gausis tešla! Paruošti kepimo formą (kaip mes darome rasite čia).

Kepimo formą patepti kokoso aliejumi, ją įkaitinti. Dėti tešlą ir kepti kelias minutes. Prieš kiekvieną blyno kepimą patepkite kepimo formą, taip blynas neprikeps ir iškpes labai gražus! Rekomenduojame per dažnai nedarinėti kepimo formos, nes blynas gali pasidalinti į dvi dalis!
Blynus iškepus supjaustyti, kad būtų 5 širdutės. Ant viršaus dėti bananus, kokoso drožles, vynuoges, šilauoges ir berti cinamoną.

Skanaus!

20170422FullSizeRender-26

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!