Raudonųjų lęšių lęšienė su pievagrybių padažu
Manau, tai bene vienas iš geriausių receptukų!
Sudėtis:
500g raudonjų lęšių
2 puod. vandens
0,5 a.š „Kala namak” druskos (druskosnamai.eu)
0,5 a.š pipirų
1 paprika
0,5 poro
Ant viršaus:
1 ind. Pievagrybių LEČO DELICATE (Bonduelle)
100g jaunų špinatų
Aliejaus kepimui – Naudojau eko rapsų aliejų (Bionaturalis)
Veiksmas:
Lęšius sumalti kavamale. Maltus lęšius užpilti vandeniu, druska ir gerai išmaišyti. Supjaustyti smulkiai papriką ir porą – įmaišyti į masę. Į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus pilti lęšių masę, ant viršaus berti pipirų. Kepti apie 10min , ant nedidelės ugnies. Apvertus pakepti dar 2-3min. Baigus kepti ant viršaus pilti Lečo pašildyti kelias minutes. Dėti į lėkštę kartu su špinatais!
Skanaus!
Parašykite komentarą