Raudonųjų lęšių lęšienė su pievagrybių padažu

1024 765 Vegan Pipiras

20170501FullSizeRender-2-3

Manau, tai bene vienas iš geriausių receptukų!

Sudėtis:
500g raudonjų lęšių
2 puod. vandens
0,5 a.š „Kala namak” druskos (druskosnamai.eu)
0,5 a.š pipirų
1 paprika
0,5 poro

Ant viršaus:
1 ind. Pievagrybių LEČO DELICATE (Bonduelle)
100g jaunų špinatų

Aliejaus kepimui – Naudojau eko rapsų aliejų (Bionaturalis)

Veiksmas:
Lęšius sumalti kavamale. Maltus lęšius užpilti vandeniu, druska ir gerai išmaišyti. Supjaustyti smulkiai papriką ir porą – įmaišyti į masę. Į įkaitintą keptuvę su lašeliu aliejaus pilti lęšių masę, ant viršaus berti pipirų. Kepti apie 10min , ant nedidelės ugnies. Apvertus pakepti dar 2-3min. Baigus kepti ant viršaus pilti Lečo pašildyti kelias minutes. Dėti į lėkštę kartu su špinatais!

Skanaus!

20170501FullSizeRender-5-2

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!