Keptos daržovės su duonos salotomis

1024 765 Vegan Pipiras

20170530FullSizeRender-11

Sudėtis:
6 riekelės rudinės duonos (be mielių)
120g burokėlių lapų
50g svogūno laiškų
pipirai
žiūpsnelis druskos „Inka sunsal” (druskosnamai.eu)

1 baklažanas
200g pievagrybių
100g dž. pomidorų (palaikytų vandenyje, kol suminkštės)
kepimui aliejaus
žiūpsnelis druskos „Inka sunsal” (druskosnamai.eu)
0,5 a.š rūkytos paprikos miltelių (smokeland.eu)
krapų (naudojau šaldytus)

Veiksmas:
Duonos riekeles pakepinto orkaitėje, kol bus traškučiai. Susmulkinti burokėlių lapus, svogūno laiškus ir sumaišyti viską kartu su duona, prieskoniais.

Pievagrybius pakepinti kol išgaruos vanduo. Baklažaną supjaustyti juostelėmis ir pakepinti. Baigiant kepinti dėti pjaustytus pomidorus prieskonius ir išmaišyti.
Patiekti lėkštėje. Ant viršaus berti krapų.

Skanaus!

20170530FullSizeRender-13

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!