Geltonieji ryžiai su kiek kitaip pateiktais baklažanais
Sudėtis:
2 puod. basmati ryžių
0,5 a.š ciberžolės
1 a.š druska „flor de sal”
Kepimui :
Eko rapsų aliejaus
1 baklažanas
8 v.š pomidorų tyrės
5 cm poro
1 didelė morka
rukolos
žiūpsnelis druskos „Inka sunsalt”
Veiksmas:
Ryžius užmegti iš vakaro, ryte perplauti ir išvirti. Į išvirtus dėti ciberžolės, druskos ir išmaišyti.
Baklažaną supjaustyti kubeliais pakepinti kubeliais su lašeliu aliejaus, dėti griežinėliais porą ir morką supjaustytą į kelias dalis ir pašildyti kol suminktės. Į pakepintas daržoves dėti Ant višaus berti druskos. Patiekta su ryžiais ir rukola.
Skanaus!
Parašykite komentarą