
3 produktų avinžirnių kepsneliai!
Sudėtis:
500g avinžirnių
2 a.š kala namak druskos (druskosnamai.eu)
1 paprika
Veiksmas:
Avinžirnius užmergti 24val, juos gerai nuplauti (plaunant vanduo inde turi būti skaidrus). Nusausintus avinžirnius dėti į S formos smulkintuvą kartu su paprika, druska ir susmulkinti iki vientysos masės. Gautą masę dėti su „ledo” šaukštu ant kepimo popieriaus, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 180temp. apie 25-30min.
Skanaus!
P.s skaniausia su saulėgrąžų grietinę!
Ilona
toks trumpas receptas ir tiek daug akis badančių klaidų…
DAGNE
Retas kuris dabar rašo be klaidų. Nematau prasmes dėl to bartis ar akis badyti. Receptai puikus, nors ir su klaidom. Buvo siekiama pasidalinti receptu, o ne tobulos gramatikos rašinėliu 🙂
Gintarė
Superiniai avinžirnių kepsneliai 🙂 išbandykit visi, skonis tikrai nenuvils 🙂
Pipiras
Dėkui, už tai, kad bandote! :))