Bemielė veganiška pica su sūriu
Sudėtis:
Tešla:
3,5 puod. spelta baltų miltų
1 1/4 vandens
1 a.š himalajų druskos
3 pomidorai + pipirai + himalajų druska
Įdaras:
1 paprika
1 pak. vegan sūrio picai
1 pak. rudų pievagrybių
baziliko
1 ind. konservuotų kukurūzų
3 cm poro
aliejaus apkepimui
Veiksmas:
Iš produktų suminkyti tešlą, iškočioti ant silikoninio kilimėlio, subadyti šakute. Pomidorus su pipirais, druska plakti kokteilinėje ir gautą skystą masę patepti picos padą. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 20min, 180temp.
Kol padas kepa, pasidaryti reikia viršų. Papriką supjaustyti kubeliais, pakepinti su lašeliu aliejaus, kol paprika pakeis spalvą ir ne daug suminkštės. Pievagrybius susmulkinti 2mm storio su kombainu, dėti į keptuvę ir taip pat pakepinti kol iš pievagrybių išgariuos visas vanduo. Sūrį sutarkuoti sūrio traka. Pora susmulkinti griežinėliais.
Kai picos padas pakeps ant jo dėti papriką, sūrį ir baziliką, dėti į orkaitę ir pakepti dar 10min, kol sūris išsilydis. Baigus kepti ant viršaus dėti kepintus pievagrybius, kukurūzus, porą.
Skanaus!
Parašykite komentarą