Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bemielė veganiška pica su sūriu

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
Tešla:
3,5 puod. spelta baltų miltų
1 1/4 vandens
1 a.š himalajų druskos
3 pomidorai + pipirai + himalajų druska

Įdaras:
1 paprika
1 pak. vegan sūrio picai
1 pak. rudų pievagrybių
baziliko
1 ind. konservuotų kukurūzų
3 cm poro
aliejaus apkepimui

Veiksmas:
Iš produktų suminkyti tešlą, iškočioti ant silikoninio kilimėlio, subadyti šakute. Pomidorus su pipirais, druska plakti kokteilinėje ir gautą skystą masę patepti picos padą. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 20min, 180temp.
Kol padas kepa, pasidaryti reikia viršų. Papriką supjaustyti kubeliais, pakepinti su lašeliu aliejaus, kol paprika pakeis spalvą ir ne daug suminkštės. Pievagrybius susmulkinti 2mm storio su kombainu, dėti į keptuvę ir taip pat pakepinti kol iš pievagrybių išgariuos visas vanduo. Sūrį sutarkuoti sūrio traka. Pora susmulkinti griežinėliais.
Kai picos padas pakeps ant jo dėti papriką, sūrį ir baziliką, dėti į orkaitę ir pakepti dar 10min, kol sūris išsilydis. Baigus kepti ant viršaus dėti kepintus pievagrybius, kukurūzus, porą.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Bemielė veganiška pica su sūriu

  1. Bemielė veganiška pica su sūriu | Vegan planeta