Šviežių bulvių skanumas
Sudėtis: 1kg šviežių bulvių
keli šaukštai pajustytų krapų
1 pak. garbanotųjų ledo salota „Kietaviškių”
1 pundelis svogūno laiškų
1 v.š aguonų aliejaus (Naturalisimo)
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
1 pak. pomidorų asorti „Kietaviškių”
kanapių sėklos
pipirai druska „bamboo jade” (druskosnamai.eu)
Veiksmas: Šviežias bulves nuplauti, jų ploną odelę nulupti. Dėti į vandenį ir virti kartu su krapais. Salotą, svogūno laiškus supjaustyti ir sumaišyti su sezamo sėklomis, druska „alpen bergkern”, pipirais, aguonų aliejumi. Į lėkštę dėti bulves, salotas. Ant salotų dėti pjaustytus pomidorus, kanapių sėklas, pipirus, druską „bamboo jade”.
Skanaus!
Parašykite komentarą