Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Saldieji čirviniai blynai (su avinžirniais)

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
1 ind. konservuotų avinžirnių (Bonduelle)
2 puod. datulių vandens (mirkytos datulės (datules.lt) vandenyje)
1 a.š sodos
2 v.š RAW obuolių acto (Bioteka)
2,5 puod. spelta miltų
3 v.š aguonų

Kepimui: Eko kokoso aliejaus

Pertepimui ir viršui:
trinti bananai (snackbox.lt)
eko kokoso drožlės (Bioteka)
eko šilkmedžio uogos (Bioteka)
eko agave sirupo

Veiksmas:
Avinžirnius su vandenius suplakti kokteilinėje iki vientisos masės. Sodą nugesinti su actu ir pilti į skystąją dalį. Įmaišyti aguonas ir sijotus miltus. Kepimo formą patepiau aliejumi ir įkaitinau 2 karščio. Prieš kiekvieną blyną kepant patepkite labai ne daug aliejaus.

Iškeptus blynus pertepiau trintais bananais ant viršaus tepiau banano, dėjau kokoso drožlių ir šilkmedžio uogų, piliau sirupo.

Ypač saldūs ir labai skanūs!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.