Avinžirnių kepsneliai su salotomis

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis: 500g avinžirnių

2 a.š pipirų

2 a.š druskos „kala namak” (druskosnamai.eu)

4 vnt morkų

6 cm poro

2 a.š baziliko

Salotom:
1 kininio kopūsto

0,5 agurko ilgavaisio (Kietaviškių)

2 pak. liofilizuotų kukurūzų (Frupp)

2 v.š krapų

0,5 a.š druskos „Inka sunsal” (druskosnamai.eu)

pundelis svogūno laiškų

 

Veiksmas: Avinžirnius išmirkyti per naktį. Ryte gerai nuplauti, išvirti. Avinžirnių skystį nupilti (panaudokite kituose receptuose „kiaušiniams”). Į kokteilinę pilkite avinžirnius 1 puod. vandens (nuorivo) ir su grustuvo pagalba padaryti iki vientysos masės. Gautą avinžirnių masę pilti pipirų, druskos, baziliko smulkinto poro ir tarkuotas morkas. Paimti ledų šaukštą ir ir formuoti su juo kepsnelius. Kepti orkaitėje apie 20-25min, 180temp.

Kopūstą, svogūno laiškus ir agurką supjaustyti. Į salotas įmaišyti krapų, druskos ir kukurūzų.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Avinžirnių kepsneliai su salotomis

      1. Avinžirnių kepsneliai su salotomis | Vegan planeta
      error: Content is protected !!