Grikių dribsnių košė (patobulintas sprendimas)
Sudėtis: 1 pak. pievagrybių
3 puod. eko grikių dirbsnių (Dobele)
10g šviežio baziliko
100g saulėje dž. pomidorų (per naktį mirkytų)
pundelis svogūno laiškų
eko alyvuogių aliejaus (Bionaturalis)
druska „Bamboo jade” (druskosnamai.eu)
Veiksmas:
Grikius užpilti vandeniu ir pavirti kelias minutes. Išjungti, palikti uždengtą dangčiu. Pievagrybius supjaustyti pakepinti su lašeliu aliejumi (kol vanduo išgaruos). Pomidorus supjaustyti, dėti keptuvę ir pašildyti kelias minutes, tada dėti susmulkintą baziliką, druską – išmaišyti.
Į lėkštę dėti paruoštus pievagrybius, šalia grikius, o ant viršaus svogūno laiškus.
Skanaus!
Parašykite komentarą