Grikių dribsnių košė (patobulintas sprendimas)

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis: 1 pak. pievagrybių

3 puod. eko grikių dirbsnių (Dobele)

10g šviežio baziliko

100g saulėje dž. pomidorų (per naktį mirkytų)

pundelis svogūno laiškų

eko alyvuogių aliejaus (Bionaturalis)

druska „Bamboo jade” (druskosnamai.eu)

Veiksmas:
Grikius užpilti vandeniu ir pavirti kelias minutes. Išjungti, palikti uždengtą dangčiu. Pievagrybius supjaustyti pakepinti su lašeliu aliejumi (kol vanduo išgaruos). Pomidorus supjaustyti, dėti keptuvę ir pašildyti kelias minutes, tada dėti susmulkintą baziliką, druską – išmaišyti.
Į lėkštę dėti paruoštus pievagrybius, šalia grikius, o ant viršaus svogūno laiškus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!