Gaivus – saldus tortas (šaldiklyje)

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
Pagrindui reikia:
1 puod. žalių grikių (mirkytų per naktį vandenyje)
1 puod. kokoso drožlių
200g datulių pastos (datules.lt)
1/4 puod. vandens

Viduriukas:
270g anakardžių (mirkytų per naktį vandenyje)
200g datulių pastos (datules.lt)
1/4 puod. vandens
1 puod. kokoso drožlių
50g eko kokoso aliejaus (Bionaturalis)
2 a.š eko kakavos (Naturela)

Papuošta – šaldytomis šilauogėmis

Veiksmas:
Datulių pasta susmulkinti kartu su vandeniu S formos smulkintuve. Sumaišyti su kokoso drožlėmis ir nuplautais / nusausintais grikiais. Gautą masę dėti į norimą formą ir prispausti.

Anakardžius nerplauti/ nusausinti ir dėti į S formos smulkintuvą kartu su datulių pasta, vandeniu, kokoso aliejumi ir kakava. Gautą masę sumaišyti su kokoso drožlėmis ir dėti ant pagrindo. Viršų papuošti šilauogėmis. Dėti į šaldiklį 2-4val. Ištraukti, palaikyti 10-15min ir ištraukti iš formos.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!