Karštos mažųjų pievagrybių salotos , jami jami!

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
0,5 pak. eko jaunų (mažyčių) pievagrybių
1 raudona paprika
0,5 pak. eko raudonųjų pupelių (konservuotų)
1 cukinija
pipirai
druska – „Alpen Bergkern” (druskosnamai.eu)

Kepimui naudojau – eko alyvuogių aliejaus

Veiksmas:
Nuplauti daržoves / pievagrybius. Cukiniją supjaustyti į 4 dalis, papriką į juosteles neilgas. Pievagrybius pakepinti kartu su paprika, kol suminkštės. Dėti cukiniją, pupeles ir pašildyti kelias minutes. Pabarstyti druskos, piprų ir gerai išmaišyti.

Valgyti skaniausia dar šiltas!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!