"Grill" Portobello grybai
Pradėjau įsimylėti kepiną ant himalajų druskos plokštės (druskosnamai.eu). Tai ypač paprastas kepimas, kurio metu galite kepti „grill” grybus, tačiau tuo pačiu metu nereike jokių riebalų, nereikia papildomai barstyti druskos. Kiekvienas produktas pasiema reikiamą kiekį druskos!
Taigi, norint kepti reikia: nuplauti gerai grybus, supjaustyti apie 0,3-0,5mm storio grybus.
Ant įkaitintos ploštės dėti grybus ir „kepti” iš abiejų pusių. Grybai labai skanus, nespėjau kepti, nes visi mes labai skaniai juos valgėme!
Skanaus!
P.s druskos plokštę išbandžiau dar ir kepti cukinijai.
Beje, norint ją turėti švarę, po kepimo nuvalyti su šveistuku. Tik kokiu būdų nekiškitę po kranu ar į indaplovę!!!!
Parašykite komentarą