Įdaryti portobello grybai

1024 765 Vegan Pipiras

Pirmą kartą gaminome įdarytus portobello grybus! Kepti kepimo popieriaus skarelėje.

Sudėtis:
2 vnt eko portobello grybų (Auga)

2 v.š eko alyvuogių aliejaus
pipirai
druska eko „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
2 v.š konservuotų kukurūzų
1/4 raudonos paprikos
2 cm poro
0,5 a.š rūkytos paprikos miltelių (smokeland.eu)

Garnyrui:
2 vnt jaunų cukinijų
druskos – eko „black lava” (druskosnamai.eu)
žiūpsnelis itališkų žolelių mišinio (Pastopaly)

Veiksmas:
Grybus nuplauti, kotelius nupjauti. Aliejų, pipirus, druską gerai sumaišyti ir aptepti grybo vidų, šonus. Į vidų dėti kukurūzų, smulkintą papriką, smulkintą porą. Ant viršaus berti paprikos miltelių.

Iš kepimo popieriaus iškirpti didelį kvardratą, lenkti per pusę, užlankstyti visus kraštus ir surišti į skarelę. Į įkaitintą orkaitę dėti paruoštus grybus, kepti 180temp. 25-30min. Iškepti grybai su sultingi!

 

Cukinijas supjaustyti šiaudelių pjaustyklę (žaliavalgis.lt). Ant viršaus berti itališkus prieskonius ir druską.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Įdaryti portobello grybai

      1. Įdaryti portobello grybai | Vegan planeta
      error: Content is protected !!