Įdaryti portobello grybai
Pirmą kartą gaminome įdarytus portobello grybus! Kepti kepimo popieriaus skarelėje.
Sudėtis:
2 vnt eko portobello grybų (Auga)
2 v.š eko alyvuogių aliejaus
pipirai
druska eko „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
2 v.š konservuotų kukurūzų
1/4 raudonos paprikos
2 cm poro
0,5 a.š rūkytos paprikos miltelių (smokeland.eu)
Garnyrui:
2 vnt jaunų cukinijų
druskos – eko „black lava” (druskosnamai.eu)
žiūpsnelis itališkų žolelių mišinio (Pastopaly)
Veiksmas:
Grybus nuplauti, kotelius nupjauti. Aliejų, pipirus, druską gerai sumaišyti ir aptepti grybo vidų, šonus. Į vidų dėti kukurūzų, smulkintą papriką, smulkintą porą. Ant viršaus berti paprikos miltelių.
Iš kepimo popieriaus iškirpti didelį kvardratą, lenkti per pusę, užlankstyti visus kraštus ir surišti į skarelę. Į įkaitintą orkaitę dėti paruoštus grybus, kepti 180temp. 25-30min. Iškepti grybai su sultingi!
Cukinijas supjaustyti šiaudelių pjaustyklę (žaliavalgis.lt). Ant viršaus berti itališkus prieskonius ir druską.
Skanaus!
Parašykite komentarą