Sotusis sumuštinis su grybais

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
2 pak. eko shiitake grybų (Auga)
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
3 šv.baziliko lapeliai
2 v.š pomidorų tyrės
kepimui alyvuogių aliejaus

„Satotoms” :
Pekino kepūsto
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
pipirai
konsv. kukurūzai

sumuštinių duona (kepinau ant keptuvės be riebalų)
anakardžių tepamas sūris
konservuotų kukurūzų
smulkintas poras
sezamo sėklos (Bioteka)

Veiksmas:
Grybus supjaustyti į 4 dalis, pakepinti su lešeliu riebalų, dėti druskos, tyrės, smulkinto baziliko.

Gaminame sumuštinį:
Skudinta duona, tepamas sūrelis, salotas, shiitake kepinti grybai, kukurūzai, poras, sezamai.

Skanaus!

P.s uždėjus ant viršaus skrudintos duonos, bus tobulesnis skonis!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!