Sotusis sumuštinis su grybais
Sudėtis:
2 pak. eko shiitake grybų (Auga)
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
3 šv.baziliko lapeliai
2 v.š pomidorų tyrės
kepimui alyvuogių aliejaus
„Satotoms” :
Pekino kepūsto
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
pipirai
konsv. kukurūzai
sumuštinių duona (kepinau ant keptuvės be riebalų)
anakardžių tepamas sūris
konservuotų kukurūzų
smulkintas poras
sezamo sėklos (Bioteka)
Veiksmas:
Grybus supjaustyti į 4 dalis, pakepinti su lešeliu riebalų, dėti druskos, tyrės, smulkinto baziliko.
Gaminame sumuštinį:
Skudinta duona, tepamas sūrelis, salotas, shiitake kepinti grybai, kukurūzai, poras, sezamai.
Skanaus!
P.s uždėjus ant viršaus skrudintos duonos, bus tobulesnis skonis!
Parašykite komentarą