Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jackfruit – apdorojimas

1024 765 Vegan Pipiras

Jacfruit – tai žalias duonvaisius sūryme.

Konservuoto vaisiaus sudėtis : Jackfruit, druska ir vanduo.

Nors konservuotame produkte nėra papildomų priedų, tačiau turi specifinę rugštelę, kuri vieniems patiks, kitiems ne. Todėl nusprendėmė parodyti, kaip apdoroti jį, kad neliktų jos.

Įsigyti galite Vegan Life puslapyje!

  1. Atidaryti duonvaisių

2. Sudėti į indą, įpilti vandens.

3.  Rankomis suplėšyti. Perplauti taip, kad vanduo būtų švarus, Palikti švariame vandenyje 1-2val.  /

norint didelių gabalų, perplauti, ir palikti švariame vandenyje.

4.  Po 1-2 val. perplauti, nusausinti. Vaisius bus be rūgštelės. Galite naudoti.

5. Tokio tipo vaisių galite naudoti : burgeriams , kepsneliams, ar bet kur kitur kur norisi jo!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.