Jackfruit – apdorojimas
Jacfruit – tai žalias duonvaisius sūryme.
Konservuoto vaisiaus sudėtis : Jackfruit, druska ir vanduo.
Nors konservuotame produkte nėra papildomų priedų, tačiau turi specifinę rugštelę, kuri vieniems patiks, kitiems ne. Todėl nusprendėmė parodyti, kaip apdoroti jį, kad neliktų jos.
Įsigyti galite Vegan Life puslapyje!
- Atidaryti duonvaisių
2. Sudėti į indą, įpilti vandens.
3. Rankomis suplėšyti. Perplauti taip, kad vanduo būtų švarus, Palikti švariame vandenyje 1-2val. /
norint didelių gabalų, perplauti, ir palikti švariame vandenyje.
4. Po 1-2 val. perplauti, nusausinti. Vaisius bus be rūgštelės. Galite naudoti.
5. Tokio tipo vaisių galite naudoti : burgeriams , kepsneliams, ar bet kur kitur kur norisi jo!
Skanaus!
Komentarai
Atgaliniai pranešimai su “Jackfruit – apdorojimas”
- Aštrokos karštos salotos | Vegan Pipiras
- Roti duonos suktinis su jackfruit! | Vegan Pipiras
- Daržovių suktinis su jackfruit | Vegan Pipiras
- Kiek kitoks sumuštinis, skonis labai labai skanus! | Vegan Pipiras
- „Kolduniukai“ kepti orkaitėje su kukurūzų arba jackfruit įdaru! Skanumėlis! | Vegan Pipiras
- Jackfruit, makaronai su padažu / VIDEO | Vegan Pipiras
- "Kolduniukai" kepti orkaitėje su kukurūzų arba jackfruit įdaru! Skanumėlis! | Vegan Pipiras
Parašykite komentarą