Aštrokos karštos salotos
Sudėtis:
3 morkos
1 pak. eko shiitake grybų
druskos „alpen bergkern” (drukosnamai.eu)
0,25 a.š kajeno pipiro
1 pak. jackfruit (vegan life)
4 cm poro
0,5 a.š rūkytos parikos (smokeland.eu)
2 a.š citrinžolės miltelių
pipirų
pundelis ridikėlių
kepimui – eko alyvuogių aliejaus
Veiksmas:
3 morkas sutarkuoti šiaudeliais (naudojau žaliavalgis.lt tarka). Shiitake grybus supjaustyti į 4 dalis ir pakepinti įkaitintoje keptuvėje kartu aliejumi. Berti druska, kajeno pipirų ir išmaišyti. Paruoštą plėšytą jackfruit su smulkintu poru pakepinti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Tada berti druską, papriką, citrinžolę, pipirų – išmaišyti. Patiekti su griežinėliais smulkintais ridikėliais.
Skanaus!
Parašykite komentarą