Mielinė pica, ypač paprasta, bet skonis tobulas!
Reikia:
Tešlai:
750ml spelta baltų miltų
200ml šilto vandens
3 v.š aliejaus
1 a.š druska
1 v.š sausų mielių
Įdaras:
Pomidorų pasta
Mažieji eko pievagrybiai (Auga.lt)
Anakardžių „mocarella”
Pomidorai,
Pipirai,
Druska,
Bazilikas
Veiksmas:
Tešla:
Paruošeme tešlą – vandenį sumaišyti su druska, aliejumi. Į skystają dalį sijoti 1 puod. miltų – išmaišyti, berti mieles – išmaišyti. Sijoti likusius miltus ir išminkyti tešlą, paliekame kilti 4val. Kai tešla iškils, iškočioti ant silikoninio kilimėlio.
Ant viršaus tepti pomidorų pastą, dėti pjaustytus pomidorus, mocarella (ant jos „lipdyti” nuplautus pievagrybius), berti pipirus, druską. Kepti orkaitėjė 180temp. apie 20min. Viršų papuošti baziliku.
Skanaus!
Parašykite komentarą