Kepsneliai su "cukinijos makaronais" ir salotomis

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
250g avinžirnių
1 pak. liof. kukurūzų (FRUPP)
1 a.š druskos „Alpen bergkern” (Druskosnamai.eu)

1 salota
2 v.š šviežių krapų
2cm poro
pipirai
druska „Alpen bergkern” (Druskosnamai.eu)

Sezamo sėklos

Cukinija
Moliūgo sėklos

Saulėgrąžų grietinė
Druskos dribsniai „Black lava” (druskosnamai.eu)

Veiksmas:
Avinžirnius užmergti 24val, gerai nuplauti ir susmulkinti S formos smulkintuvu. Berti druskos, kukurūzus ir gerai išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti su ledų šauktu kepsnelius. Įkaitinti orkaitę, dėti kepsnelius ir kepti 180temp. apie 20-25min.

Salotas, porus supjaustyti / sumaišyti su sezamais, pipirais, druska ir krapais.

Cukiniją supjaustyti šiaudeliais (naudojau forma iš žaliavalgis.lt). Sumaišyti su moliūgo sėklomis.

Į lėkštę dėti salotas, kitoje pusėje „makaronus”. Per vidurį grietinę, kepsnelius, ant grietinės berti druskos dribsnių. Papuošta petražole!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Kepsneliai su "cukinijos makaronais" ir salotomis

      1. Kepsneliai su „cukinijos makaronais“ ir salotomis | Vegan planeta
      error: Content is protected !!