Kepsneliai su "cukinijos makaronais" ir salotomis
Sudėtis:
250g avinžirnių
1 pak. liof. kukurūzų (FRUPP)
1 a.š druskos „Alpen bergkern” (Druskosnamai.eu)
1 salota
2 v.š šviežių krapų
2cm poro
pipirai
druska „Alpen bergkern” (Druskosnamai.eu)
Sezamo sėklos
Cukinija
Moliūgo sėklos
Saulėgrąžų grietinė
Druskos dribsniai „Black lava” (druskosnamai.eu)
Veiksmas:
Avinžirnius užmergti 24val, gerai nuplauti ir susmulkinti S formos smulkintuvu. Berti druskos, kukurūzus ir gerai išmaišyti. Ant kepimo popieriaus dėti su ledų šauktu kepsnelius. Įkaitinti orkaitę, dėti kepsnelius ir kepti 180temp. apie 20-25min.
Salotas, porus supjaustyti / sumaišyti su sezamais, pipirais, druska ir krapais.
Cukiniją supjaustyti šiaudeliais (naudojau forma iš žaliavalgis.lt). Sumaišyti su moliūgo sėklomis.
Į lėkštę dėti salotas, kitoje pusėje „makaronus”. Per vidurį grietinę, kepsnelius, ant grietinės berti druskos dribsnių. Papuošta petražole!
Skanaus!
Parašykite komentarą