Mėgstantiems saldumą! Nekeptas ir dar be cukraus!
Sudėtis:
Pagrindas:
3 puod. avižų pilno grūdo (Dobele)
20 vnt datulių (datules.lt)
2 bananai (su daug taškiukų)
puod. žalių vynuogių (snackbox.lt)
Viduriukas:
300g anakardžių (mirkytų per naktį!)
50 vnt datulių (datules.lt)
2 bananai (su daug taškiukų)
100g eko kokosų aliejaus (Bionaturalis)
2 puod. šilauogių
Papuošta:
2 saujos migdolo puselių
2 v.š acai miltelių (happyrealfood)
Veiksmas:
Pagrindui : Bananus su datulėmis susmulkinti S formos smulkintuvu / ar kokteilinę. Gautą masę sumaišyti su avižų dribniais. Paimti norimą formą ir tvirtai prispausti avižų masę prie dugno. Ant viršaus per šonus dėti vynuogių.
Viduriukui : Į kokteilinę dėti anakardžius, datules, bananus, aliejų, šilauoges ir suplakti iki vientisos masės. Gautą masę pilti ant pagrindo.
Viršų papuošti migdolais ir acai! Tortą dėti į šaldiklį 3-4val.
Skanaus!
Parašykite komentarą