Daržovių suktinis su jackfruit
Sudėtis:
1 ind. jackfruit (VeganLife.lt)
2 v.š prieskonių (naudojau mišinį su: kmynais, imbierais, ciberžole, kalendromis, cinamonu ir gvazdikėliais).
0,5 a.š druskos „Alpen Bergkern” (druskosnamai.eu)
2 v.š miltų
Aliejaus kepimui (naudojau eko rapsų)
3 lavašai
Pomidorų tyrės
Saulėgrąžų grietinės
Baltagūžis kopūstas
Pomidorai (geltoni)
Svogūno laiškai
Veiksmas:
Jackfruit apdoroti, kaip nurodyta čia. Supjaustyti 0,5mm pločio, pilti prieskonius, druską, miltus ir gerai išmaišyti. Į įkaitintą su riebalais keptuvę įdėti paruoštą jeckfruit ir pakepinti iš abiejų pusių!
Lavašą patepti pomidorų tyre su saulėgrąžų grietine, dėti kopūstą, svogūno laiškų, pomidorų, jackfrui. Užlengti priešingus kraštus, susukti, dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti nedidelės ugnies iš abiejų pusių (būtina, kad suktinis būtų dugnu į apačia, tam, kad sutvirtėtų.
Skanaus!
Valgėme visa šeima kartu, skonis tobulas!
Parašykite komentarą