Pupelių, žirnių ir kalafijoro draugystė
Sudėtis:
1 kalafijoras
1 pak. žirnių (netikėtai gavome iš Snackbox.lt)
1 pak. raudonųjų pupelių (konservuotų, )
2 a.š montana prieskonių
0,5 a.š druskos – Alpen Bergkern (druskosnamai.eu)
Kepinmui rapsų aliejaus
Nat. eko sezamų sėklų (Bioteka)
Veiksmas:
Kalafijorą gerai nuplauti, supjaustyti norimo dydžio (kuo didesni tuo skanesni!). Į įkaitintą keptuvę su riebalais dėti kalafijorus, prieskonius ir druską, pakepinti 5min. Iš keptuvės išėmus kalafijorus berti žirnius, pakepinti kelias minutes. Į lėkštę dėti pupeles, kalafijorus, žirnius – ant viršaus berti sezamo sėklų.
Skanaus!
Parašykite komentarą