Pievagrybių ir makaronų patiekalas vos iš 10 produktų! Tobula!
Sudėtis:
1 pak. pilno grūdo makaronų (Dobele)
lašelio eko extra vingin alyvuogių aliejaus
2 puod. pomidorų tyrės
3 lapeliai (rūkyto) vegan sūrio (ne tofu)
1 a.š baziliko (šviežiai smulkinto)
druskos bamboo jade (druskosnamai.eu)
500g pievagrybių
4 cm poro
3 v.š avižų grietinėlės
druskos bamboo jade (druskosnamai.eu)
Papuošimas : eko sezamo sėklos (Bioteka)
Veiksmas:
Kol verda makaronai ant keptuvės ruošiame padažą. Į įkaitintą keptuvę su aliejumis pilame pomidorų tyrę, bazilikus, druską ir šildome kol išgaruoja vanduo. Išvirtus / nusausintus makaronus pilame į keptuvę, dedame sūrio smulkiai pjaustyto ir pamaišome kol sūris visiškai ištirps (apie 3min.)
Kaip kepinu pievagrybius rasite čia. Iškeptus pievagrybius apipilti grietinėlę, kepinti kol išgaruos vanduo.
Į lėkštę dėti makaronus, pievagrybius ant viršaus berti sezamus.
Skanaus!
Parašykite komentarą