Kiek kitoks sumuštinis, skonis labai labai skanus!
1 ind. jackfruit (Vegan Life)
druska „alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
2 a.š smulkiai pjaustyto šviežio baziliko
3 v.š pomidorų tyrės
kepimui aliejaus (naudojau eko alyvuogių aliejų)
3 lapeliai vegan sūrio (smoked)
1 pak. trapučių
0,5 ind. vegan salotų padažo
1 ind. konservuotų kukurūzų, žirnelių ir paprikos asorti
Veiksmas:
Apdoroti jackfruit.Įkaitinti keptuvę su aliejumi, dėti jackfruit, baziliką, pomidorų tyrę ir palaukti kol išgaruos pomidorų „vanduo”. Supjaustyti smulkiai sūrį ir dėti į keptuvę, palaikyti kelias minutes kol jis ištirps.
Ant trapučio tepti salotų padažą, dėti jackfruit, šalia patiekti su konservuotu kukurūzų, žirnelių ir paprikų asorti.
Skanaus!
P.s skonis super, nesitikėjome tokio gero!
Parašykite komentarą