"Kolduniukai" kepti orkaitėje su kukurūzų arba jackfruit įdaru! Skanumėlis!
Sudėtis paprasta 🙂
Tešlai reikia :
400g konservuotų baltų pupelių (naudojau su juose esančiu vandeniu)
0,5 ind. kokoso pieno
± 700g miltų
Pupeles sutrinti iki vientisos masės. Tešla maišyti su daugiafukciniu mikseriu.
Kukurūzų įdarui:
1 ind. kukurūzų,
5 cm poro
3 v.š avižų grietinėlės
druska „Alepen bergkern” (druskosnamai.eu)
Jackfruit įdarui:
1,5 vnt raudonos paprikos
1 ind. jackfruit (kaip paruošti, rasite čia)
0,5 a.š rūkytos paprikos miltelių (smokeland.eu)
druska „Alepen bergkern” (druskosnamai.eu)
Itališkų prieskonių mišinys (Pastopaly)
Ruošiame įdarus:
Kukurūzų:
Porą supjaustyti kuo smulkiau ir dėti į įkaitintą keptuvę be riebalų, su lašeliu vandens. Šildyti porus kol apakeis spalvą. Tada berti kukurūzus, pilti grietinėlę, druską ir šildyti, kol išgaruos „vanduo”.
Jackfruit:
Papriką supjaustyti kubeliais dėti į keptuvę su lešeliu vandens ir šildyti. Paruoštą jackfruit (plėšitą) dėti į keptuvę, berti prieskonius ir pašidyti, kol prieskoniai visi įsigers.
Paruošti tešlą, iškočioti, daryti apskritimus, į vieną pusę dėti įdaro, užlenkti ir sujungti galus
Ruošiame įdarus:
Kukurūzų:
Porą supjaustyti kuo smulkiau ir dėti į įkaitintą keptuvę be riebalų, su lašeliu vandens. Šildyti porus kol apakeis spalvą. Tada berti kukurūzus, pilti grietinėlę, druską ir šildyti, kol išgaruos „vanduo”.
Jackfruit:
Papriką supjaustyti kubeliais dėti į keptuvę su lešeliu vandens ir šildyti. Paruoštą jackfruit (plėšitą) dėti į keptuvę, berti prieskonius ir pašidyti, kol prieskoniai visi įsigers.
Paruošti tešlą, iškočioti, daryti apskritimus, į vieną pusę dėti įdaro, užlenkti, sujungti galus ir dėti ant kepimo popieriaus. Pagaminus visus pyragėlius (jų gausis nemaži net 32) dėti į įkaitintą orkaitę 180temp. ir kepti 20-25min.
Skanaus!
Parašykite komentarą