Daržovių "troškinys", ypač tinkamas kas nemėgsta troškinių
Nors mūsų šeima nėra troškinių megėjai, tačiau tokio tipo „troškiniai” mums tinkami.
Sudėtis:
1 kalafijoras
1 jauna cukinija
1 patisonas
Pundelis šparaginių pupelių
1 pak. svogūno laiškų
Prieskoniai:
Rudi druska „Alpen bergkern” (druskosnamai.eu)
Pipirai
Saldžiosios paprikos milteliai
Patiekta su liofilizuotų daržovių mišiniu – pomidorai, moliūgai, paprika (FRUPP)
Veiksmas:
Kalafijorą supjaustyti 3×3 cm, cukiniją į griežinėlius – ketvirtadalius, šparaginių nupjauti galus ir supjaustyti per pusę. Patisoną nulupti ir supjaustyti kubeliais. Į įkaitintą keptuvę su 2 v.š vandens dėti kalafijorus ir patroškinti kelias minutes, tada dėti šparagines, patisoną ir cukiniją, taip pat patroškinti kelias minutes uždengus dangčiu. Baigus „troškinti dėti prieskonius ir išmaišyti. Paruoštą „troškinį dėti į lėkstę , ant viršaus berti pjaustytų svogūno laiškų ir liofilizuotų daržovių.
Skanaus!
Parašykite komentarą