Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

"Grill" paprikos humusas! Skonis kažkas nerealaus!

1024 765 Vegan Pipiras

Norint pagaminti tokio tipo humusą, būtina grill papriką. Galite grill’inti gamtoje arba grill’inti ant dujų!

Taigi pagrindinis akcentas šio humuso yra 1 paprika! Todėl svarbiausia pasiruošti ją tinkamai! Papriką nuplauname, nusausiname, dedame ant dujinės (vidutinės ugnies dydžio) įjungiame didžiausią ugnį ir „grill’inam“ kol pajuoduos, juoduoja ne greitai, tačiau stebėkite ir vartykite į visas puses, kuo daugiau juodumo bus, tuo ji skanesnė bus!

Turint juodą angliuką, ją reikia nulupti! Išimti sėklas!

Humuso receptas:
1 raudona paprika (GRILL)
2 puod. virtų avinžirnių (mirkyti vandenyje 24val, gerai nuplauti, virti 1val.)
1 a.š eko rupios druskos „Alpen bergkern“ (druskosnamai.eu)
0,5 a.š maltų pipirų mišinio
0,5 a.š kajeno miltelių
3 v.š naturalių sezamo sėklų
3 cm poro (žaliosios dalies)

Papuošta: Alyvuogių aliejus, paprikos milteliai, mailti pipirai

Veiksmas:
Viską dedame į S formos smulkintuvą ir smulkiname iki vientisos masės. Užtruksite 3-4min, kol masė gaus vientisa ir suminkštėjusi!
Dėti į lėkštę, su šaukšteliu padaryti duobeles ir berti prieskonių (papuošimui)

Humusą galite nauditi bet kur, su daržovėmis tempti, ant trapučio, duonos, su kepsneliu, suktiniui, kebabui, gruzdintom bulvytėm, picai ir kita. Jo panaudojimas ypač didelis!

Sėkmės ieškant skaniausio varianto!

 

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “"Grill" paprikos humusas! Skonis kažkas nerealaus!

  1. Bulvės su humusu ir agurkais | Vegan Pipiras
  2. Sumuštinis su humusu (pirmas bandymas gaminti su tahini pasta) | Vegan Pipiras