2 picų receptai su ananasais / pievagrybiais

1024 748 Vegan Pipiras

Sudėtis:
Tešlai:
3,5 puod. spelta baltų miltų
1 1/4 vandens
1 a.š himalajų druskos
3 pomidorai + pipirai + himalajų druska


1) Įdaras:
pomidorų tyrės
1 pak. vegan sūrio picai
100g kepintų pievagrybių
svogūno laiškų
krapų
0,5 pak. liofilizuotų ananasų (FRUPP)


2) Įdaras:
pomidorų tyrės
100g kepintų pievagrybių
1 pak. konservuotų pupelių / tinka ir virtos
baziliko
0,5 pak. liofilizuotų ananasų (FRUPP)

Veiksmas:

1) Iš produktų suminkyti tešlą, iškočioti ant silikoninio kilimėlio, subadyti šakute. Pomidorų tyrę patepti picos padą. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 20min, 180temp.
Kol padas kepa, pasidaryti reikia viršų. Pievagrybius pakepinti. Picai iškeptus dėti pakepintus pievagrybius, pupeles, ananasus ir baziliko lapelius.
Pjaustyti picą ir galite skanauti!

2) Iš produktų suminkyti tešlą, iškočioti ant silikoninio kilimėlio, subadyti šakute. Pomidorų tyrę patepti picos padą, dėti tarkuotą sūrį. Dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti 20-25min (kol sūris išsilydis), 180temp.
Kol kepa pica, būtina pasiruošti kitus produktus, t.y pakepinti pievagrybius. Kaip pica iškeps ant picos dėti pievagrybių, pjaustytų svogūno laiškų, ananasų ir krapų.

Skanaus!

 

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “2 picų receptai su ananasais / pievagrybiais

  1. 2 picų receptai su ananasais / pievagrybiais | Vegan planeta
error: Content is protected !!