Bulvių ir cukinijos blynai

1024 765 Vegan Pipiras

Nuo vaikystės man asmeniškai bulvių blynai visada patiko, nes valgydavau ją su daug grietinės. Šį kartą pasidalinsiu receptu kuriame naudojau bulves, cukiniją ir žinoma valgėm su saulėgrąžų grietinę. Bulves „tarkavau” , o cukiniją spaudžiau su Foodmatic lėtaeigę sulčiaspaudę. Tokio tipo maistą rekomenduoju valgyti tik pietums.

Receptas:
2kg bulvių
1 labai didelė cukinija (maniau naudosiu dvi, tačiau užteko pilnai ir vienos)
4 v.š miltų (aš naudojau grikių)
1 a.š druskos „alpen bergher” (druskosnamai.eu)
Kepimui – aliejaus (naudojau eko rapsų)
Grietinė – Saulėgrąžų

Veiksmas:
Bulves nuskusti ir sulčiaspaudės pagalba padaryti tarkius. Cukiniją supjaustyti gabalėliais, dėti į sulčiaspaudę ir iš jos išspausti sultis, naudosime mes tik išspaudas.
Bulves sumaišyti cukinija, druska ir miltais. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pilti blynų masę. Kepti iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Iškeptus blynus valgėme su grietinę. Skanu ir paprasta.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Bulvių ir cukinijos blynai

      1. Bulvių ir cukinijos blynai | Vegan planeta
      error: Content is protected !!