Saldus pūstų ryžių batonėlis
Sudėtis:
1puod. pūstų ryžių
0,5 puod. migdolų
0,5 puod. kokoso drožlių
0,5 puod. žemės riešutų sviesto
2v.š agave sirupo (tinka ir datulių sirupas)
3v.š tirpinto kokosų aliejaus
Ant viršaus:
50g tirpinto šokolado (Juodo)
Kepintu žemės riešutų
Veiksmas:
Migdolus smulkintu S formos smulintuvu. Į indą pilti pūstus ryžius, kokoso drožles, riešutų sviestą, sirupą, aliejų ir viską gerai išmaišyti. Suformuoti norimos formos. Ant viršaus pilti (vonelėje) tirpinto šokolado, papuošti riešutais. Dėti į šaldiklį kelias valandas arba į šaldytuvą per naktį. Ryte supjaustyti!
Skanaus!
p.s kepintų žemės riešutų receptą rasite čia:
Jurgita
O gal būtų galima tiksliai pasakyti kur perkate tuos pustus ryžius ir gamintojas kas? Ačiū
Pipiras
Mes perkame RIMI prie eko / diebeto skyriaus 🙂