Saldus pūstų ryžių batonėlis

1024 768 Vegan Pipiras

Sudėtis:
1puod. pūstų ryžių
0,5 puod. migdolų
0,5 puod. kokoso drožlių
0,5 puod. žemės riešutų sviesto
2v.š agave sirupo (tinka ir datulių sirupas)
3v.š tirpinto kokosų aliejaus

Ant viršaus:
50g tirpinto šokolado (Juodo)
Kepintu žemės riešutų

Veiksmas:

Migdolus smulkintu S formos smulintuvu. Į indą pilti pūstus ryžius, kokoso drožles, riešutų sviestą, sirupą, aliejų ir viską gerai išmaišyti. Suformuoti norimos formos. Ant viršaus pilti (vonelėje) tirpinto šokolado, papuošti riešutais. Dėti į šaldiklį kelias valandas arba į šaldytuvą per naktį. Ryte supjaustyti!

Skanaus!

p.s kepintų žemės riešutų receptą rasite čia:

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    • Jurgita

      O gal būtų galima tiksliai pasakyti kur perkate tuos pustus ryžius ir gamintojas kas? Ačiū

      • Pipiras

        Mes perkame RIMI prie eko / diebeto skyriaus 🙂

    Atgaliniai pranešimai su “Saldus pūstų ryžių batonėlis

    1. Saldus pūstų ryžių batonėlis | Vegan planeta
    error: Content is protected !!