Bemielė pica su grikių miltais

1024 765 Vegan Pipiras

Mūsų šeimos racione, dažnai pasitaiko pica, bent kartą per savaitę. Pica turi būti turtinga savo skoniu, išvaizda ir žinoma su naminiu anakardžių sūriu (mocarela)!

Receptas:

Tešlai:
1 puod. žalių grikių miltų
2 puod. spelta miltų
1 puod. šalto vandens
žiūpsnelis rupios alpen bergkern druskos
1 a.š kepimo miltelių

Ant viršaus:
pomidorų tyrė
malti pipirai
rupios alpen bergkern druskos
pomidorai
avinžirnių kvadratėlių
anakardžių sūrio
kukurūzai
picos prieskoniai
svogūno laiškai
Veiksmas:
Įkaitinti orkaitę iki 180temp. Miltus išsijoti ir sumaišyti su druska bei kepimo milteliais. Į miltus pilti vandens ir suminkyti tešlą. Ant kepimo popieriaus iškočioti tešlą ±0,5mm, subadyti šakute. Gautą picos padą patepti pomidorų pasta, pipirais druska. Ant viršaus dėti pjaustytų pomidorų, smulkintų avinžirnių kvadratėlių, anakardžių sūrio, kukurūzų, berti picos prieskonių. Dėti į įkaitintą orkaitę 20-25min., kai iškeps, picą apibarstyti svogūno laiškas.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Bemielė pica su grikių miltais

      1. Bemielė pica su grikių miltais | Vegan planeta
      error: Content is protected !!