Vegfest Kalėdos / Sultenė užkandinė

1024 680 Vegan Pipiras

VegfestLT kalėdinė mugė nors ir praėjo, tačiau atsiminimai liko! 🙂

Pirmiausia, ką norėjau atlėkusi į mugę padaryti, tai gauti parašą iš knygos autoriaus Dario Martinelli „Laiškas sūnui vegetarui” !! Todėl nieko nelaukusi bėgau gaudyti jo. Džiaugiausi, kaip mažas vaikas gavęs „datulę”! Ačiū Jums!

Taigi, pradėsiu nuo dviejų video / mat vieno buvo per mažai, juk prekybininkų buvo nemažai!

Kaip matėte video, buvo nemažai maisto produktų. Tačiau labiausiai mane domino, tai – Sultenė užkandinė, kuri turėjo vegan cepelinų (!!!!!) , vis nebuvo progos atvykti į Vilnių, tačiau pamačius šitokį gėrį norėjosi griebti kuo greičiau. Įdomus faktas tas, kad jie nespėjo gaminti jų tiek daug (!!!!). Aš pati ėjau mažiausiai 4kt, tikėdama, kad rasiu šio gėrio, tačiau teko laukti ilgiau nei galvojau, nes vis išpirkdavo juos. Pavykus gauti cepelinų (du vnt) ėjau pas vyrelį, kartu paskanauti!

Abiems su vyreliu paliko labai gerą skonį šie cepelinai, buvo labai skanūs!

P.s kaip pati „Sultenė” sakė, jei būtų žinojusiu, kad taip pirks, būtų atsidariusi vegan cepelininę! Argi ne smagu būtų!?? 🙂

Rekomenduoju juos aplankyti Vilniuje S.Konarskio g. 21., kiek esu mačiusi internete, jie cepelinų turi ketvirtadienį.

 

Mugėje sutikome ir draugų, su kuriais mielai draugaujame : Caffee Car, Užkuraičių šeimos, Mokslo kavinės, Žalioji dėžutė (ačiū už nuotraukas :* ) ,Zaliavalgis.lt, Sultenė, Maisto kultūra, Supergarden, Datules.lt, Žali Žali, HappyREAL FOOD, FRUPP, knygų berniukai ir kiti… Ačiū, už šaunius plepalus!

 

 

Iš mugės grižome ne tuščiomis, o su skaniu maistu! Mieloji „Maisto kultūra” jūsų traškučiai nesulaukė kitos dienos, jie buvo suvalgyti „čia ir dabar”! Super maistą mėgstame mes labai, todėl visus produktus naudojame pagal jiems skirtą paskirtį. 🙂

Ačiū Vente, kad organizuoji tokius gerus renginius, kuriuose pritraukiama nemažai žmonių, tokių, kuriems rūpi ką valgo!

Iki kito karto, Jūsų Pipiras

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Vegfest Kalėdos / Sultenė užkandinė

      1. Vegfest Kalėdos / Sultenė užkandinė | Vegan planeta
      error: Content is protected !!