Tortas / su avižinių dribsniu pagrindu

1024 765 Vegan Pipiras

Šventinis nekeptas tortas, tiesiog pagamintas šaldiklyje. Kai gaminate tokio tipo tortą, jūsų šaldiklis / šaldytuvas turėtų būti švarus be jokių kvapų, kitaip gali prisigerti kvapo. Šį tortą gaminau su S formos smulkintuvu.

Sudėtis:

1) Apačia:
1 puod. eko pilno grūdo avižinių dribsnių
20 vnt RAW datulių

2) Viršus:
300g anakardžių (mirkytų 4val)
20 vnt RAW datulių
1,5 puod. šilauogių (naudojau šaldytas)
5 v.š eko kokosų aliejaus (naudojau netirpiną, kambario temp.)

3) Papuošta:
Kokoso traškučiais
Nesūdytomis / nekepintomis pistacijomis

Veiksmas:
1) Datules sutrinti iki pastos (jei nepavyksta įpilkite šaukštelį vandens). Datulių pastą sumaišyti gerai su avižiniais dribsniais. Gautą masę dėti į norimą formą, tvirtai prispausti.

2) Į S formos smulkintuvą dėti anakardžius, datules, šilauoges, kokoso aliejų ir plakti iki vientisos masės. Masę dėti ant avižinių dribsnių sluoksnio.

3) Viršų papuošti kokoso traškučiais ir smulkintomis pistacijomis. Tortą dėti į šaldiklį 2-3val, vėliau laikyti šaldytuve. Valgyti skaniausias yra tada, kol jis yra vėsus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!