Daržovių čili

1024 768 Vegan Pipiras

Retai kada valgome tokio tipo maistą, nes vaikai nėra megėjai. Tai pasilepiname mes su vyreliu šiuo skoniu. Paprastai pagaminama, tačiau skonis super, patiks tiems, kas valgo čili / nemėgstantiems čili rekomenduoju dėti jo ne daug arba išvis nedėti.

Receptas:
500g Briuselio kopūstų
250g žalių šparaginių pupelių
1 vnt saldi bulvė
4 vnt morkos
10cm poro (baltos dalies)
200ml riebaus kokoso pieno
2 puod. filtruoto vandens
1 a.š druskos „Alpen Bergkern”
1 a.š maltų pipirų
0,5 a.š ciberžolės
0,5 a.š kajeno pipiro
0,5 raudono čili pipiro
1 v.š kepimui – alyvuogių aliejaus

Veiksmas:
1. Nuplauti daržoves.
2. Briuselio kopūstą supjaustyti į 4 dalis.
3. Šparagines pupeles supjaustyti 1-1,5 cm pločio.
4. Saldžią bulvę nuskusti, supjaustyti 1x1cm pločio kubeliais.
5. Morkas nuskusti, supjaustyti griežinėliais.
6. Porą supjaustyti griežinėliais.
7. Čilį pipirą dėkite visą arba pjaustykite smulkiau.
8. Įkaitinti keptuvę / troškintuvą su aliejumi dėti porą, pašildyti 1min.
9. Dėti kopūstą, šparagines pupeles, saldžią bulvę, morkas, čili pipirą ir troškintuve uždengus dangtį pašildyti 2-4min.
10. Įpilti vandenį, kokoso pieną, prieskonius. Viską troškinti apie 10min, kol daržovės suminkštės ir nebus pervirę.

Skanaus!

P.s patiekiau su lukštentomis kanapių sėklomis!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Daržovių čili

      1. Daržovių čili | Vegan planeta
      error: Content is protected !!