Naminiai burgeriai

768 1024 Vegan Pipiras

Mūsų šeima ne tik valgo „žoles”. Tačiau be vaisių, daržovių ir kitų produktų, kartais sugalvojame, kad norime kažko nelabai „sveiko”. Šį karta skanavome naminius burgerius, o jau skanumas mmmm….

Nedidelės išlaidos privalgyti skaniai, kad pilvai jums padėkotų.

 

Kepsnelius gaminau iš 250g (neapdorotų) avinžirnių pagal labai paprastą vos 3 produktų receptą, kurį galite rasti čia. Tik kepsnelius dariau su ledų šaukštu,o vėliau paspaudžiau su ranka, kad jis taptu plokščias. Kepiau orkaitėje iki kol sutvirtėjo apie 25min, 180temp. Jei kepimo laikas manote yra per mažas pakepinkite juos ilgialiau.

 

 

Burgeriams reikėjo, pavalgėme 2 suaugę ir 2 vaikai:

6 vnt burgerių bandelės,
2-3 vnt pomidorų,
150g rudųjų pievagrybių,
100g rukolos,
Pomidorų tyrės,
Vegan majonezo / saulėgrąžų grietinės,

Burgerių lipdimas:

1. Pievagrybius nuplauti, supjaustyti ir pakepinti (mūsų kepimo patarimai čia).
2. Bandelę perpjauti pusiau ir pakepinti keptuvėje (be riebalų!)
3. Pomidorų tyrę sumaišyti su majonezu ar saulėgrąžų grietine (tikslaus kiekio nematavau, bet turi būti 1:1, ragaukite ir atraskite savo skonį.
4. Pomidorus supjaustyti griežinėliais.
5. Bandelių vidines puses patepti gauta tyre.
6. Ant apatinės bandelės dėti sauja rukolos, kepsnelį, pievagrybius, pomidorus, bandelę.
7. Galite improvizuoti su kitomis žolelėmis ar daržovėmis, tačiau šis skonis super!

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!