Mano gimtadienio menių / 2018

1024 1024 Vegan Pipiras

Šiandieną nuo ankščiausio ryto žadino mane šeimyna sveikindama mane su gimimo diena! Smagu, kad džiaugiasi šia diena ne tik aš, bet jie visi. Gimtadienis vieną kartą metuose, todėl šią dieną visada žino, kad svarbiausias dalykas bus – tai tortas!

Kelios dienos prieš pranešus vaikams, kad bus gimtadienis, tai jau laukia tos dienos labiausiai. Puikiai supranta, kad tą dieną švęsime mes visi kartu su saldumynais ir sočiu patiekalu. Taigi atėjus šiam gimtadieniui, dalinuosi idėjomis (receptai bus kiek vėliau).

Taigi mūsų skanėstai buvo tokie!

1. Skanavome ką dažnai valgome, tai datules! Ne bet kokias, o šį kartą datules RAW šokolade. Ačiū už dovaną mieli draugai (Datulytės – kaip dukrytė sako!). Jų galite rasti datules.lt puslapyje!

2. Avižų batonėliai kepti orkaitėje! Super skanus pusryčiams! (Receptas vėliau).

3. Žinoma tortas! Juk gimtadieniui jis būtinas. Gaminome kaip visada nekeptą tortą kelių sluoksnių. (Receptas vėliau)

4. Pirmą kartą kepiau makaronų apkepą orkeiteje. Skonis pasiteisino puikiai, sočiai pavalgyti pats tas! (Receptas vėliau)

Beje, gimtadienio proga nuo šeimynėles gavau šią naują kepimo forma. Labai norėjau išbandyti šiandien pat! Ačiū Jums labai!

5. Ne esu kavos mėgėja, tačiau vieną kartą metuose leidžiu vyreliui pagaminti man skanią kavą. Tikrai labai skani, specialiai gaminama su Turkiškos kavos aparatu. Ant augalinio pieno pilame pagamintą kavą ir skanaujame su datulių sirupu! Tobulas skonis, jei žinai kokį pieną naudoti reikia.

Ši diena buvo saulėta pas mus Kaune, todėl nuotaika puiki! Tikiuosi pasisemsite ne vieną idėja iš mano puslapio savo gimtadienio šventei!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Mano gimtadienio menių / 2018

      1. Mano gimtadienio menių / 2018 | Vegan planeta
      error: Content is protected !!