Kalafioro ryžiai su grybais
Mėgstate ryžius? Kiek esu skaičiusi, jie turi ypač didelį angliavandenių kiekį, todėl jie krakmolingi. Atsiminėm, kad yra kalafioro ryžius, puikus sprendimas, tiems, kad nori ryžių ir nenori papildomo krakmolo savo kūnui. Tokie ryžiai lengvai pagaminami, neužima daug laiko, o jų skonis puikus!
Receptas:
1 kalafioras
Veiksmas:
1. Kalafiorą nuplauti, supjaustyti.
2. Pjaustytą dėti į S formos smulkintuvą. Pulse programa smulkinti iki norimo dydžio.
3. Norint valgyti, galite pašildyti kelias minutes ant keptuvės pagamintus ryžius kartu su prieskoniais. Tačiau mes gaminame ją toliau su grybais!
Papildomai reikia:
250g pievagrybių
80g jaunų špinatų lapų
1/2 puod. vandens
1/2 eko daržovių sultinio kubelio
žiupsnis druskos „Guerande”
lašelio eko rapsų aliejaus
burokėlių daigai
Veiksmas:
1. Jau pagamintus (su S formos smulkintuvu) ryžius padėkite kiek toliau.
2. Pievagrybius supjaustyti griežinėliais.
3. Špinatus nuplauti, nusausinti.
4. 1/2 sultinio kubelio sumaišyti su vandeniu, kol ištirps jis.
3. Įkaitinkite keptuvę su mažu kiekiu riebalų, pilti pievagrybius ir pakepinti juos. (mūsų mėgiamiausias pakepinimas šis). .
4. Į tą pačią keptuvę pilkite vandens, kalafioro ryžius ir šildyti, kol išgaruos vanduo. Juos visą laiką maišant.
5. Į keptuvėje esančią masę pilti špinatus ir viską maišyti kartu tol, kol špinatai patamsės (užteks kelių minučių).
6. Paruoštus ryžius patiekti kartu su burokėlių daigais.
Skanaus!
Ryžiai labai patiko mums, tikrai gaminsime ne kartą juos!
Parašykite komentarą