Ryto tirštasis kokteilis / smoothie bowls

614 819 Vegan Pipiras

Kaip pasiilgsti tirštų kokteilių, valgomų su pabarstukais. Nors ir žiema už lango, tada imi ir gamini pusryčiams! Mmmmm, jų skonis tobulas, galėčiau valgyti kiekvieną dieną (tik kad šaldiklyje tiek daug uogų netelpa 🙁 ) ! Vienas iš mėgiamiausių mūsų šeimos pusryčių (aiško po naminių ledų). Šį kokteilį gaminau kartu su mažuoju savo pagalbininku, visada nori pabarstyti ant viršaus!

Receptas:

6 vnt bananų
2 puod. šaldytų braškių (be cukraus)

Pabarstukai :
Eko kokoso traškučiai
Eko šilkmedžio uogos
Migdolų puselės
Eko dauginti / džiovinti grikiai (pačios gaminti)

Veiksmas:
1. Į kokteilinę dedame bananus, braškes.
2. Plakame iki vientisos masės (neperplakite, bus skysta)
3. Gautą masę dėti į dubenėli.
4. Ant viršaus berti pabarstukus.

Skanaus!

Štai, kaip gražiai mano mažasis padėjo papuošti kitas lėkštutes. Labai stengėsi, nors daugiau į burną dėjo nei į dubenėli 😀

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!