Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Traškūs žiediniai kopūstai (orkaitėje)

768 1024 Vegan Pipiras

Žiediniai kopūstai labai skanūs. Iš jų gaminu įvairius patiekalus, tačiau dabar jums pirmą kartą parodysiu, kaip pagaminti traškius žiedinius kopūstus. Jie skanus valgyti vienus, su salotomis, tepti į padažą! Mums jie patiko, nes jie yra lengvai pagaminami. 🙂

Receptas:

1 puod. avinžirnių miltų
1 puod. filtruoto vandens
1 a.š druskos „Kala namak“
1 vnt žiedinis kopūstas
1,5 puod. duonos džiūvėsių

Patiekimui:

Pomidorų tyrė
Jauni špinatai
Poras

Patarimas:
1. Avinžirnių miltus pirkite jau paruoštus.
2. Negadinkite kokteilinių, kavamalių su avinžirniais – tikintis, kad pavyks pagaminti iš jų miltus.
3. Iš patirties sakau, nes su jais galite sugadinti įrangą.
4. Gaminti avinžirnių miltus galite su grūdų malūnais, kurie lengvai tai padarytų.

Veiksmas:
1. Įkaitinti orkaitę iki 180temp.
2. Žiedinį kopūstą supjaustyti į norimą dydį.
3. Avinžirnių miltus sumaišyti gerai su vandeniu, druska, kol gausis vientisa tešla.
4. Žiedinio kopūsto gabalėlius dėti į padarytą tešlą.
5. Greitai apvolioti džiūvėsiuose.
6. Paruoštus kepsnelius dėti ant kepimo popieriaus su tarpais tarp jų.
7. Šauti į orkaitę ir kepti 180temp., apie 30-35min.
8. Patiekite su pomidorų tyrę, špinatais ir poru.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.