Puikios plonos picos pado receptas, plius 4 skirtingi patiekimai

1024 1024 Vegan Pipiras

Picas mes mėgstame labai, valgome ne kiekvieną dieną. Tačiau pasitaiko į mėnesį net kelios! Skanu mums su namine mocarela, su veganišku sūriu ar tiesiog mielių dribsniais pabarstyta, o gal tik iš daržovių! Manome, kad svarbiausias dalykas yra picai, tai picos padas, kuris padaro pagrindinį skonio darbą. Jei picos padas nevykęs ar tiesiog viršaus ingredientai yra perkepę, tai tokia pica nėra pati skaniausia, net ir didžiausiam picos mėgėjams! 🙂

Pradžioje nelabai supratau naminės picos esmės, atrodydavo padarai picos padą, sudėdi visus norimus ingredientus ir kepi. Ooooo vat tada imi ir valgai perkepusęs daržoves, ech… Gerai, kad draugauji, domiesi maistu ir jo kokybę, kaip išlaikyti, kepti gaminti, kad produktai išliktų maistingi ir būtų skanu! 🙂 Šį kartą pasidalinsiu net 4 picos variantais, taip pat tobulos picos pado receptu.

Receptas:

Mano puodelis 250ml

Padui:

1/2 ir 1/4 puod. filtruoto vandens
1 a.š datulių sirupo
1 a.š druskos „Alpen Bergkern”
1 a.š sausų mielių (be emulsiklio)
2 ir 1/2 puod. spelta miltų

Veiksmas:

1. Vandenį pašildykite, bet ne užvirinkite.
2. Į daugiafunkcinį mikserį pilkite vandenį, sirupą, druską ir gerai išmaišykite.
3. Pilkite sijotus miltus apie 1 puod. ir išmaišykite.
4. Berkite mielių, permaišykite.
5. Į masę pilkite sijotus miltus ir suminkykite tešlą.
6. Tešlą 2 val kildinkite kambario temp.
7. Vėliau dėkite į šaldytuvą, kildinkite apie 8val.
8. Ištraukite iš šaldytuvo, palaikykite apie 1-2val, kad sušiltu.
9. Įkaitinkite orkaitę iki 200 temp.
10. Paruoštą tešlą iškočiokite kuo ploniau.
11. Dėkite ingredientus ir kepkite orkaitėje, aukščiausioje orkaitės vietoja apie 10min.

Viršus keturių variantų! Visi variantai mums patiko, gamintume mielai dar kartą!

1 variantas su rukola!

Ant pado viršaus:

tepti pomidorų tyrę,
tarkuoto vegan sūrio picai,
dėti pjaustytų pomidorų,
berti druską „Inka sunsalt” ir picos prieskonius.

Iškepus padėkite ant viršaus rukolą žalėsių.

Skanaus!

2 variantas su špinatais ir porų daigais!

Ant pado viršaus:

tepti pomidorų tyrę,
berti druskos „Alpen Bergkern” ir šviežiai maltų pipirų,
dėkite pjaustytų pievagrybių bei pomidorų.

Iškepus padėkite ant viršaus porų daigų ir špinatų.

Skanaus!

3 variantas su sultenę!

Ant pado viršaus:

tepti pomidorų tyrę,
dėkite pjaustytus pievagrybius, pomidorus, raudoną saldžią papriką,
berti druskos „Smoked salt” dribsnių,

Iškepus padėkite ant viršaus mielių dribsnių ir sultenės salotų.

Skanaus!

4 variantas su brokoliais ir svogūno laiškais!

Ant pado viršaus:

tepti pomidorų tyrę,
dėkite pjaustytų pomidorų, pievagrybių,
berti druskos „Alpen Bergkern” ir itališkų prieskonių,
dėkite brokolių žiedų.

Iškepus padėkite ant viršaus svogūno laiškų.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!