“Tuno” salotų suvožtinis

768 1024 Vegan Pipiras

Sumuštinius / suvožtinus mėgstame mes labai. Laukia šeimyna, kada tokių pagaminsiu. Nuprendžiau padaryti sotų suvožtinį, kuris tinka sočiems pietums ar vakarienei. Puikiai tinka pasiimti į pietų dėžutę! 🙂

2-3 asmenims

Receptas:

1,5 puod. Avinžirnių jau išvirtų
1 a.š druskos “Kala namak” (ji priduoda kiaušinio skonį)
6 vnt svogūno laiškų
2 v.š veganiško majonezo
1 vnt saliero lapkočio

Patiekimui:

8 vnt sumuštinių duonos
apie 4 lapus salotų
ridikėlių daigai

Veiksmas:

  1. Duoną paskrudinti keptuvėje / orkaitėjė. Palikti kol atvės.
  2. Avinžirnius sutrinti šakutės pagalba. Nepertrinkite per daug, turi likti ne košė.
  3. Svogūnus ir salierą supjaustyti smulkiai.
  4. Į dubenį perti trintus avinžirnius, svogūnus, salierą, druską, majonezą ir gerai išmaityti.

Lipdysime suvožtinį:

  1. Ant skrudintos duonos dėti salotą, padarytą avinžirnių masę, daigus ir vėl skrudintą duoną.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!