Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Skaniausias omletas (iš avinžirnių miltų)

1024 768 Vegan Pipiras

Avinžirniai labai maistingi, juos rekomenduojama valgyti vakarienei. Tačiau norint pasigaminti avinžirnių omletą, būtina turėti miltus. Avinžirnių miltų galite rasti didžiosiose parduotuvėse, eko skyriuose ar prie miltų. Tik nebandykite malti avinžirnius su kavamale, kokteilinę, nes tikrai sugadinsite aparatą.

Labai norėjosi pagaminti iš avinžirnių miltų omletą, nesitikėjau, kad jo skonis bus toks puikus!

Receptas:

Omletui:

1 puod. avinžirnių miltų
1 puod. filtruoto vandens
1 a.š druskos „Kala namak“

Patiekimui:

10 vnt pievagrybių
0,5 geltonos paprikos

Karamelizuotiems porams:

10 cm poro
1 a.š datulių sirupo
1 a.š balzamiko acto

keli pomidorai
sauja jaunų špinatų

Kepimui : rapsų aliejaus

Veiksmas:
1. Avinžirnius sumaišyti su vandeniu ir druska.
2. Įkaitinti keptuvę su mažu kiekiu riebalų.
3. Pilti gautą tešlą į keptuvę, paskirstyti, kad būtų tolygi.
4. Kepti vidutinės ugnies iš abiejų pusių.
5. Pievagrybius susmulkinti norimo dydžio, pakepinti su lašeliu riebalų.
6. Papriką pakepinti / pašildyti keptuvėje taip pat.
7. Porus supjaustyti norimo dydžio, pašildyti keptuvėje kelias minutes.
8. Ant porų pilti datulių sirupą ir actą, gerai pamaišyti, kol actas išgaruos.
9. Ant iškepto omleto dėkite špinatų, pjaustytų pomidorų, porų, pievagrybių ir papriką.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Skaniausias omletas (iš avinžirnių miltų)

  1. Skaniausias omletas (iš avinžirnių miltų) | Vegan planeta