Sumuštinis su humusu (pirmas bandymas gaminti su tahini pasta)

768 1024 Vegan Pipiras

Humusas, tai ypač populiarus patiekalas iš avinžirnių. Jį galima paruošti įvairiai, pvz su „grill” paprika, lengvai pagaminą su kukurūzais. Tačiau šį kartą bandžiau pagaminti su tahini (sezamų) pasta. Nesitikėjau, kad puikiai pavyks ir nesijaus tahini poskonio, tokio lyg mažo kartumo.

Kokoso dubenėlyje pateiktas maistas atrodo daug gražiau. Iš jo skanauti su pjaustytomis daržovėmis bus skaniau. Vaikai mielai skanaus iš jų. Kokoso dubenėliuose galite valgyti įvairų maistą, juose pateikti. Apie juos plačiau skaitykite čia.

Receptas:

350g avinžirnių (jau išvirtų)
1 puod. filtruoto vandens
2 v.š tahini pastos
0,5 žalios citrinos sulčių
1 a.š druskos „Alpen Bergkern”
1 v.š alyvuogių aliejaus

Patiekimui : 5 rūšių pipirų mišinio ir alyvuogių aliejaus

Veiksmas:
Visus produktus sudėti į kokteilinę, suplakti iki vientisos masės. Viršų papuoškite aliejumi, avinžirniais ir pipirų mišiniu.

Skanaus!

Norint pasigaminti sumuštinį, jums papildomai reikės:

Norimos duonos
Agurkų
Ridikėlių
5 pipirų mišinio

Skanaus!

 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Sumuštinis su humusu (pirmas bandymas gaminti su tahini pasta)

      1. Sumuštinis su humusu (pirmas bandymas gaminti su tahini pasta) | Vegan planeta
      2. Avinžirnių sumuštinis | Vegan Pipiras
      error: Content is protected !!