Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Avinžirniai pomidorų pastoje su salotomis ir pievagrybiais

768 1024 Vegan Pipiras

Turint namuose jau išvirtų avinžirnių lengva pasigaminti sumuštinius, humusą, ar bet kaip kitaip paruoštus. Šį kartą avinžirnius gaminau pomidorų padaže. Skonis labai geras! Visa šeimyna suvalgėme viską, nieko nepalikome. 😀

Receptas:

250g avinžirnių
5-6 v.š pomidorų pastos
1 a.š kajeno pipiro
2 a.š paprikos miltelių
druska „Inka sunsalt“

2 vnt maži indeliai pievagrybių
druska „Alpen Bergkern“

1 vnt didesnis pekino kopūstas
50 g jaunų špinatų lapų
pundelis svogūno laiškų
1 vnt cukinijos
0,5 citrinos
druska „Alpen Bergkern“
pipirų

Veiksmas:
1. Avinžirnius mirkyti vandenyje 24-36val. Kartais perplaunant ir pakeičiant vandenį.
2. Mirkytus gerai nuplauti ir išvirti. Nepamirškite nuovirą panaudoti vietoje „kiaušinio“.
3. Į keptuvę dėti pomidorų pastos, kajeno pipiru, druskos – gerai išmaišyti ir ją pašildyti.
4. Padažą sumaišyti su avinžirniais, kelias minutes pašildyti drauge.
5. Į įkaitintą keptuvę dėkite nuplautus ir supjaustytus plonais griežinėliais pievagrybius. Pakepinti juos, suberti druską ir išmaišyti.
6. Nuplautas daržoves supjaustykite, cukiniją sutarkuokite, pilkite citrinos sulčių, druskos, pipirų ir išmaišykite.
7. Patiekite viską kartu vienoje lėkštėje.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Atgaliniai pranešimai su “Avinžirniai pomidorų pastoje su salotomis ir pievagrybiais

  1. Avinžirniai pomidorų pastoje su salotomis ir pievagrybiais | Vegan planeta